Vores bryllupspakker

fra 50.000 kr

Den store bryllupspakke er til jer, der ønsker en full-service bryllupsplanlægning, hvor der bliver taget hånd om alt fra budget, tidsplan til invitationer og blomster.

fra 25.000 kr

Denne bryllupspakke er til jer, der ønsker at have os med under hele planlægningsrejsen, men som ønsker at klare nogle af detaljerne og praktikkerne selv.

fra 10.000 kr

Denne lille bryllupspakke er designet til jer, der ønsker at planlægge størstedelen af brylluppet selv, men ønsker professionel sparring og vejledning undervejs i processen.

fra 5.000 kr

Lad UniktBryllup stille med et professionelt hold af erfarne eventplanlæggere til jeres bryllup - hvad end I ønsker hjælp til invitationer, blomsterdekorationer, budgettering eller noget helt fjerde.

fra 75.000 kr

Ønsker I, at jeres kærlighedsfejring skal være eksklusiv og unik? Så er denne bryllupspakke som skabt til jer. Lad UniktBryllup realisere jeres bryllupsdrømme og stå for planlægningen af jeres store dag.

fra 75.000 kr

Denne bryllupspakke er til jer, der er kendte ansigter, og som ønsker professionelle og erfarne bryllupsplanlæggere til at realisere jeres bryllupsdrømme. Lad os gøre jeres store dag unik og magisk.