Kendis Bryllup

Hvis du leder efter en bryllupsplanlægger for berømtheder, er du kommet til den helt rette. Hos Unikt Bryllup har vi planlagt bryllupper for berømte anstiger gennem flere år.

Denne bryllupspakke egner sig perfekt til jer, der er kendte ansigter, og som ønsker en topprofessionel bryllupsplanlægger til at realiserer jeres bryllupsdrømme.

Vi ved, hvad der skal til for at få jeres bryllupsdrømme til at gå i opfyldelse. Med vores ekspertise, og i tæt samarbejde med jer og vores leverandører, sørger vi for, at jeres bryllup bliver alt det, I nogensinde har drømt om!

 

Få den berømte bryllupsoplevelse

Som bryllupsarrangør og -planlægger har vi over 11 års erfaring med at stable unikke bryllupper under ekstraordinære rammer på fode. Vi har specialiseret os i planlægning og gennemførelse af  luksus bryllupper.

Vi ved, at jeres bryllupsdag er en af de vigtigste dage i jeres liv. Vi forstår, at jeres forventninger kan være tårnhøje, og at der kan være meget på spil. Unikke luksus bryllupper handler om detaljerne, og vi er eksperter, når det kommer til at koble detaljerne sammen.

Vi er stolte over at have det privilegie, at vi har hjulpet kendte brudepar som Christopher og Cecilie med at få et fantastisk og mindeværdigt bryllup. 

Skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

En vidunderlig kærlighedsfortælling med jer i rampelyset

Med os ved jeres side, kan I få ro og tid til at fokuserer på det, som I har lyst til – nemlig at nyde jeres store dag. Vi tager os al planlægning, kontakt til leverandører og alt det praktiske, som I ønsker hjælp til.

Vores kendis bryllupspakke giver jer et bryllup ud over det sædvanlige. I kan have helt ro i maven og udelukkende fokusere på at glæde jer til jeres kærlighedsfejring med sommerfugle i maven. 

Sammen sørger vi for, at I får et helt unikt og vidunderligt bryllup. Vi hjælper jer med alt fra:

Christopher som løfter Cecilie op i armene, mens de begge smiler gladt
Christopher og Cecilie der står og kysser med hinanden efter at have sagt ja til hinanden

Vi arbejder med vores hjerter

Bryllupper med berømtheder ser altid ubesværet og smukke ud, men sandheden er, at der ligger en masse hårdt arbejde bag for at gøre dem perfekte.

Fra invitationerne til kagen skal der tages hånd om alle detaljer. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi hjælper jer med alt fra at finde det perfekte sted til at vælge de rigtige blomster.

Et bryllup magen til jeres drømme

Vores hjertet er med jer hele vejen gennem kærlighedsporten. Vi yder kærlig og støttende support i alle døgnets timer. I den anledning vil vi også være til stede på jeres store dag for at sikre, at alt går glat.

Og sammen med vores netværk af eksklusive leverandører, sørger vi for, at I får et fantastisk bryllup lige efter jeres drømme.

Et bryllup under idylliske rammer, hvor I begge kigger smilende på hinanden. Glædeståre kryber langsomt ud af øjenkrogene, mens I siger ja til kærligheden. Som festens centrum står I lykkelige til en symfoni af jublen, champagne og blitzlys.

 

 

Ønsker I 5-stjernet behandling til jeres store dag?

Hos Unikt Bryllup forstår vi, at jeres bryllupsdag er en af de vigtigste dage i jeres liv. Derfor tilbyder vi fuld service og support for at sikre, at alt går glat af sig.

Fra at binde løse ender til at gøre dit bryllup helt specielt, er vi med jer hele vejen igennem. Luksus bryllupper er vores passion, og vi ville være beærede over at være en del af jeres kærlighedshistorie.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor i dag for at begynde at planlægge jeres drømmebryllup. Vi kan ikke vente med at gøre jeres drøm til virkelighed!