Luksus Bryllup

Drømmer I om, at jeres kærlighedsfejring skal være eksklusiv og helt unik? Så er denne bryllupspakke som skabt til jer.

Luksus bryllupper handler om detaljerne. Fra brudekjolen til kagen til dekorationerne – alt skal være perfekt. Hos Unikt Bryllup er vi eksperter, når det kommer til at skabe uforglemmelige oplevelser.

Vi er specialiseret i at finde en billedskøn bryllupslokation og små eksklusive danske leverandører, der tilsammen gør jeres bryllup ekstraordinær og idyllisk ned til mindste detalje.

 

Fortryllende rammer og bryllupsplanlægning, der forbløffer

Med os som jeres bryllupsarrangør, kan I have ro i maven og tanker frie fra bekymringer. Luksus bryllupper er vores specialitet. 

Vi forstår, at jeres bryllup er en af de allervigtigste dage i jeres liv. Derfor ønsker vi at hjælpe jer med at gøre dagen perfekt fra punkt til prikke.

Vi sørger for al bryllupsplanlægning, hvor vi dækker al logistikken, strømliner tidsplanen og arrangerer alt fra invitationer og borddækning til blomsterdekorationer. Alt sammen med udgangspunkt i jeres ønsker og bryllupsdrømme.

Professionel
bryllupsplanlægning

Skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Fra hjertedrøm til dine hænder

Hos Unikt Bryllup har vi det privilegie at være med til at skabe nogle af de mest mindeværdige dage i vores kunders liv. Vi har haft den ære at arbejde med nogle af de mest ikoniske personer i verden.

Og vores team er meget stolte af at overgå selv de mest kræsne kunders forventninger. Uanset om det er et bryllup for to hundrede eller et intimt flugtbryllup for to, sørger vi for at sikre, at hver eneste detalje spiller.

Hvad end der er tale om:

  • Luksus catering
  • Planlægge en luksus bryllupsrejse
  • At finde en bryllup venue i København
  • Arrangere en fabelagtig bryllupsfest

Et bryllup ud over det sædvanlige

Et bryllup er en meget speciel begivenhed, der markerer begyndelsen på et nyt kapitel i et pars liv. Et bryllup udover det sædvanlige kan være en luksuriøs og mindeværdig oplevelse for både brudeparret og deres gæster.

Ikke to brudepar er ens og der kan være mange bud på, hvordan drømmebrylluppet ser ud. Mange luksus bryllupper afholdes oftest på storslåede steder som f.eks. slotte, palæer eller godser.

Brudeparret kan bære designerbryllupskjoler og jakkesæt, og begivenheden kan være så opmærksomhedsskabende, at den bliver omtalt i magasiner eller på tv.

Hvad end I ønsker jer et kendis bryllup i rampelyset eller noget mere intimt under ekstraordinære rammer, er I kommet til det rette sted.

Skal vi hjælpe jer gennem kærlighedens port?

Vores hjerter er med jer hvert eneste skridt på vejen, og derfor yder vi helhjertet service og support døgnet rundt.  Lad os binde alle de løse ender sammen og gøre jeres bryllup uforglemmeligt og virkelig specielt.

Luksus bryllupper er vores passion, og vi ville være beæret over at være en del af jeres kærlighedsfortælling.

Lad os hjælpe jer med at gøre begyndelsen på jeres nye kapitel til noget enestående og herligt. En dag, som I begge kigger tilbage på med glæde og med minder så friske, at I oplever den smukke dag på ny, som var det i går.

Kontakt os i dag gennem kontaktformularen nedenfor for at begynde at planlægge jeres drømmebryllup.