Bryllup i skoven

Ønsker I et bryllup der bryder lidt med normerne? Så kan et bryllup i naturen være et fremragende valg.

Et bryllup i skoven kan være en magisk og romantisk oplevelse. De naturlige omgivelser danner en smuk scene for ceremonien. Og den idylliske stilhed og friske luft kan være en forfriskende forandring til bylivets larm og travlhed.

Har I begge to en forkærlighed for naturen, vil I påskønne en fejring i omgivelser der forener begge jeres hjerter og sind.

Hos Unikt Bryllup kan vi hjælpe jer med at gøre jeres bryllupsdrøm til en uforglemmelig virkelighed.


En vidunderlig fortælling indpakket i fortryllende naturskønhed 

At udveksle løfter under et tårnhøjt kronetag af gamle træer, hvor det dansende sollys filtrerer ned gennem bladene, og får jeres hud til at skimte guld.

I lykkens skær, hvor en berusende duft af fyrretræer og vilde blomster fylder luften, forener I jeres skæbner i kærlighedens tegn og naturens rige.

En perfekt ramme for en virkelig magisk bryllupsdag. Uanset om I vælger at holde hele jeres arrangement i skoven eller blot udveksle jeres løfter under træernes baldakin, vil et bryllup i skoven være en dag, som I og jeres gæster aldrig vil glemme.

Læs mere om bryllup i skoven nedenfor her.

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Vi finder de perfekte rammer til jeres kærlighedsfejring

Som erfaren bryllupsarrangør kan vi hjælpe jer med at gøres jeres kærlighedsfejring til noget ganske specielt. Vi er eksperter, når det kommer til at finde og vælge en skøn og unik bryllupslokation.

Hvad end det drejer sig om et udendørs bryllup i skoven i:

  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Jylland
  • Fyn

… kan I være sikre på, at jeres kærlighed fejres i utrolig romantiske og naturskønne omgivelser. Sammen finder vi det perfekte sted til både bryllupsfest og -ceremoni.

Jeres store dag i trygge hænder

Tiden op til den store dag kan være fyldt med stress og fredløse nætter. Mange nyforlovede ønsker, at deres fejring skal blive noget mindeværdigt og lige efter drømmen.

Men tårnhøje forventninger ved siden af dagligdagens stress og jag, kan hurtigt gøre det hele meget overvældende. Med os ved jeres side kan I ånde lettet op.

Vi hjælper jer med at få skovlen under jeres bryllupsplanlægning og alle de praktiske ting. Lige fra valg af mad til bryllup, bordpynt, festlokaler, æresport mv. På den måde kan I bekymringsfrit fokusere på at dyrke jeres kærlighed til hinanden op til brylluppet. 

Læs mere om vores forskellige bryllupspakker her.

Skal vi gøre jeres dag til noget enestående og fantastisk?

Det er de færreste som har prøvet kræfter med at stable et bryllup på benene. Og særligt når det kommer til et bryllup ud over det sædvanlige, hvor både drømme og ønsker opfyldes.

Hos Unikt Bryllup kan vi binde de løse ender sammen, så I får en mindeværdig dag, som I altid kan kigge tilbage på med et smil af glæde.

Hvis ja, kom i kontakt med os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.