Bryllupsblog

Inspiration

Idéer til din unikke polterabend

Ja tak – nu starter festen! Alt det praktiske til jeres bryllupsdag er veloverstået, nu er det på tide at kaste benene op, og så skal jeres nærmeste nok sørger for, at I får en velfortjent pause i anledning af en fest. Her er der selvfølgelig tale om en god gammeldags polterabend.

Ens polterabend indeholder typisk en hel dags sjov og ballade sammen med ens venner og familie af samme køn, altså kvinder sammen med kvinder, og mænd sammen med mænd. Det ses dog også at kønnene samles på kryds og tværs. Det kan naturligvis også deles sådan op, at man starter dagen med kønsopdeling, og derefter mødes med sin kommende ægtefælle og deres gæster.
Der er nogle ting, som er nemmere at gøre opdelt, måske drømmer fyrrene ikke lige om at lave croquis tegning af nøgne mænd som kvinderne. Derfor kan man altid lave hver sin ting, og derefter slå festen sammen til én.

Læs mere
Inspiration

Alternativer til Bryllupskagen

Hvis I ikke er til de store, tunge, klassiske bryllupskager eller hvis det blot bare ikke passer ind til jeres reception/fest, så er der masser af andre unikke alternativer til bryllupskagen, som er lidt lettere. I kan få lige dét der falder i jeres smag.
I dette blogindlæg vil vi komme ind på alternativer til bryllupskager og hvilke andre fantastiske muligheder der er til jeres store dag.

Læs mere
Inspiration

Forevig drømmen og kærligheden i Nordic Park

Ordet perfekt har forskellig betydning alt efter hvem der ytrer sig, nogle kan for eksempel også finde det perfekte i det uperfekte.
Vi søger ofte det helt perfekte til at fuldende vores bryllupsdag. Det perfekte sted, perfekte kjole/jakkesæt, de perfekte ringe osv. Perfekt variere fra par til par, nogen ønsker et lille intimt bryllup med masser af charme, andre søger det kæmpestore royale bryllup med masser af glamour.
Det kunne jo også være lidt spændende at slå det sammen, det frembrusende ekstravagante med det stille intime, det jordnære med det ekstraordinære. Hvis dette lyder lige som sagen så har vi det perfekte sted, der kan klare lidt af hvert – nemlig Nordic park.

Læs mere
Inspiration

Unikke bryllupsgaver

Vi kender alle følelsen – invitationen til din bedste vens bryllup er netop lige rullet ind i indbakken, du kommer selvfølgelig, og glæder dig som et lille barn til at fejre dine kære. Der er kun ét problem, hvilken gave skal du give? Du vil gerne give en gave, som giver mening for parret, noget unikt, noget brydeparret vil sætte pris på, og som kan genvinde minderne fra den store dag. Så du søger nettet tyndt for gaver og vandrer ind og ud af diverse butikker uden held. Heldigvis har vi lige i dette blogindlæg set nærmere på unikke gaver at give til et bryllup.

Læs mere
Inspiration

Lad kærligheden blomstre med RHODflowers

Ligesom blomster og planter skal kærlighed passes og værnes om, så den kan vokse sig stærk og varm. Hvis kærligheden ikke får den næring den skal have, og ikke er i de rigtige omgivelser, vil den til sidst visne og dø – men hvis man bare husker at passe på hinanden og kærligheden, vil den blomstre op og blive så stor og smuk.

Det er derfor blomster har sådan en stor betydning til bryllupper, fordi der er en kæmpestor sammenligning mellem blomster og kærlighed.
Vi går meget op i at vælge de rigtige slags blomster i den helt rigtige sammensætning, og de helt rigtige farver – ofte vælger vi vores yndlings blomst, da den betyder noget bestemt for os.

Læs mere
Inspiration

7 DIY bordkort til dit bryllup

Det er altid en god ide at afsætte godt med tid til bordkort projektet, især hvis man har tænkt sig at lave samt skrive dem selv.
Det er en rigtig god måde at fuldende et tema eller sætte prikken over i’et på. Mange folk, både gæster og værtspar, gemmer sommetider nogle af de navneskilte, der er blevet lavet.

Læs mere
Inspiration

Kærlighedstoner til dit bryllup

Ønsker I musik til jeres bryllup? Tøv ikke med kreativiteten.

Et bryllup er et af livets største fester, hvor musikken spiller en stor rolle og kan være med til at sætte lige præcis den stemning I ønsker til jeres bryllup. Mange vælger en sang som har en bestemt betydning for dem, måske spillede den på jeres første date, da I besluttede jer for at blive kærester eller måske minder den bare om jer og jeres forhold. Jeres sang kan være med til at gøre vielsen eller brudevalsen til noget helt specielt.

Læs mere
Inspiration

Bryllupskørsel

Bryllupsfesten kan altid være lidt mere pompøst, så hvorfor ikke også finde på noget unikt bryllupskørsel? Der er så mange forskellige måder at blive transporteret til og fra på bryllupsdagen, men hvilke muligheder er der så andet end den traditionelle limousine fx?
Der er mange former for transport til bryllupper – hestevogn, limousiner, veteranbilskørsel og meget mere. Det er for mange essentielt hvordan bruden samt gommen kommer fra A til B på den helt store dag. Derfor er der i dette blogindlæg listet nogle unikke ideer til hvordan I kan blive fragtet rundt på jeres helt store dag.

Læs mere
Inspiration

Unikke ting at tilføje til dit bryllup 

Mange går og drømmer om et perfekt unikt bryllup, og har siden barns ben gået og samlet på små, store, gode og unikke ideer til den store dag, hvis den en dag skulle komme. Det vil altid være en dag der står ud i hukommelsen, og som man altid vil tænke tilbage på med et stort smil.
Listet i dette blogindlæg er nogle gode, unikke ideer til dit bryllup – ting der vil stå lidt ekstra ud til dit bryllup.

Læs mere