Bryllupsblog

Inspiration

“A No/Low Concept” med Silver Needle

Mon ikke størstedelen kender til at vågne op med en kæmpe hovedpine, en mund tør som Sahara og kvalme? Festen fra i går er lidt tåget og hænger i din hukommelse som små klatter. “Hvad lavede jeg? Har jeg gjort eller sagt noget lidt upassende? Hvorfor har jeg et blåt mærke på mit lår?” Af og til kan det ske, at vi krummer tæer over os selv og ønsker, at vi måske havde holdt lidt tilbage med mængden af alkohol. Frygt ej, vi har en løsning til dig! Silver Needle laver cocktails med lav eller ingen alkoholprocent, de smager lige så godt som en almindelig cocktail – faktisk endnu bedre. Forskellen er, at du vågner op og kan huske hele festen dagen derpå. Dyk ned i en ny verden, hvor du har fuld kontrol over dig selv, og hukommelsen ikke svigter.

Læs mere
Inspiration

Gaver for livet – Camilla Krøyer Jewellery

Vi mennesker gør ting på forskellige måder, fra den måde vi spiser på, den måde vi sover, handler ind, slapper af på, og selvfølgelig den måde vi viser vores kærlighed over for vores kære på.
Det siges at der er 5 kærlighedssprog – fysisk berøring, kærlige/påskønnende ord, bruge tid sammen, udføre tjenester for hinanden, og sidst men ikke mindst, give gaver. Heldigvis er den ene måde ikke mere rigtig end den anden, det afhænger af hvilken person du selv er.

Læs mere
Inspiration

Polterabend idéer til din unikke fejring

Ja tak – nu starter festen! Alt det praktiske til jeres bryllupsdag er veloverstået, nu er det på tide at kaste benene op, og så skal jeres nærmeste nok sørger for, at I får en velfortjent pause i anledning af en fest.

Her er der selvfølgelig tale om en god gammeldags polterabend.

Læs mere
Inspiration

Alternativer til en utraditionel bryllupskage

Hvis I ikke er til de store, tunge, klassiske bryllupskager eller hvis det blot bare ikke passer ind til jeres reception/fest, så er der masser af andre unikke alternativer til bryllupskagen, som er lidt lettere. I kan få lige dét der falder i jeres smag.
I dette blogindlæg vil vi komme ind på alternativer til bryllupskager og hvilke andre fantastiske muligheder der er til jeres store dag.

Læs mere
Inspiration

Forevig drømmen og kærligheden med et Nordic Park bryllup

Ordet perfekt har forskellig betydning alt efter hvem der ytrer sig, nogle kan for eksempel også finde det perfekte i det uperfekte.
Vi søger ofte det helt perfekte til at fuldende vores bryllupsdag. Det perfekte sted, perfekte kjole/jakkesæt, de perfekte ringe osv. Perfekt variere fra par til par, nogen ønsker et lille intimt bryllup med masser af charme, andre søger det kæmpestore royale bryllup med masser af glamour.

Læs mere
Inspiration

Unikke idéer til en kreativ bryllupsgave

Vi kender alle følelsen – invitationen til din bedste vens bryllup er netop lige rullet ind i indbakken, du kommer selvfølgelig, og glæder dig som et lille barn til at fejre dine kære. Der er kun ét problem, hvilken gave skal du give?

Læs mere
Inspiration

Lad kærligheden blomstre med blomster til bryllup fra RHODflowers

Ligesom blomster og planter skal kærlighed passes og værnes om, så den kan vokse sig stærk og varm. Hvis kærligheden ikke får den næring den skal have, og ikke er i de rigtige omgivelser, vil den til sidst visne og dø. Men hvis man bare husker at passe på hinanden og kærligheden, vil den blomstre op og blive så stor og smuk.

Det er derfor blomster har sådan en stor betydning til bryllupper, fordi der er en kæmpestor sammenligning mellem blomster og kærlighed.

Læs mere
Inspiration

7 DIY bordkort til bryllup

Det er altid en god ide at afsætte godt med tid til bordkort projektet, især hvis man har tænkt sig at lave samt skrive dem selv.
Det er en rigtig god måde at fuldende et tema eller sætte prikken over i’et på. Mange folk, både gæster og værtspar, gemmer sommetider nogle af de navneskilte, der er blevet lavet.

Læs mere
Inspiration

Musik til bryllup: Kærlighedstoner til jeres dag

Ønsker I musik til jeres bryllup? Tøv ikke med kreativiteten.

Et bryllup er et af livets største fester, hvor musikken spiller en stor rolle og kan være med til at sætte lige præcis den stemning I ønsker til jeres bryllup.

Læs mere
Inspiration

Bryllupskørsel

Bryllupsfesten kan altid være lidt mere pompøst, så hvorfor ikke også finde på noget unikt bryllupskørsel?

Læs mere