Bryllup i telt

Kærligheden er en magisk kraft, der bringer os tættere på hinanden. Det er en kraftfuld følelse der kan forandre liv og bringe lykke. Der er noget ganske unikt ved at have plads i nogens hjerte. Noget som ikke nødvendigvis kan udtrykkes med ord.

Denne enestående følelse af hjertevarme kræver en særlig form for hyldest. Et udendørs bryllup i telt, hvor I er omgivet af venner og familie, kan være en fortryllende oplevelse efter bogen. Et bryllup i telt er nemlig en fantastisk afspejling af kærlighedens særlige kraft.

Men det kan være skræmmende svært at efterleve kravene for den største kraft af alle. Som erfaren bryllupsplanlægger kan vi hjælpe jer med at holde magien i luften og erindringen sød med et helt unikt bryllup.

 

Få en uforglemmelig udendørs fejring

En intim og hyggelig atmosfære kan virkelig gøre et bryllup helt fortryllende. Et teltbryllup er en fantastisk afbildning af dette. I får et samlingssted der forbinder det bedste fra både den indendørs og udendørs verden.

En sammensætning der forener venner og familie under en autentisk og intim atmosfære. Denne følelse af nærhed fremkaldes i omfavnet af teltet og gør dagen ekstra speciel. Og med de rette bryllupsdekorationer og -pynt kan I skabe en fortryllende kullise som taget ud af en episk fortælling.

Forestil jer at udveksle løfter under funklende stjerner, mens en blid brise blæser gennem teltets åbne klapper, alt imens to sjæle vidnes give hinanden løfter ved en af livets mest storslåede lejligheder.

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Over 11 år som løber for kærlighedens fakkelstafet

Hos Unikt Bryllup er vi stolte over at have være med til at forene ægtefolk i kærlighedens tegn i over 11 år. Det er et vidunderligt privilegie at skabe noget unikt, som vi efterstræber på at efterleve hver gang, vi bedes hjælpe.

Det betyder, at jeres store fejring er i trygge hænder, når I henvender jer til os. Vi kan hjælpe jer med at forbinde alle detaljerne og skabe et mindeværdigt bryllup.

Fra valg af glimtende lys, drømmende draperier til tilføjelse af personlige detaljer. Vi hjælper jer med at skabe rammerne til den rigtige kulisse der gør jeres bryllupsdrøm til virkelighed.

Et bryllup i telt er derfor ikke kun en unik måde at mindes om de to forelskede på, men det afspejler også deres forhold i en meget større skala.

Skræddersyet romantik efter jeres bryllupsdrømme

Ikke to brudepar er ens og der kan være mange beslutninger at tage. Skal det være et stort bryllup? Hvor mange gæster? Og skal I holde fest i teltet eller skal festen holdes hjemme?

Bare rolig!

Vi hjælper jer med alt det praktiske, så I kan dyrke jeres kærlighed til hinanden. Vi sørger for overblik over alle indkøb og holde kontakt med de forskellige leverandører, så alt går efter planen.

Og I er naturligvis med hele vejen fra starten af bryllupsceremonien til slutningen på bryllupsfesten.

Vi kan hjælpe jer med mange detaljer og alt fra:

  • Leje telt
  • Hjælpe med at sætte et realistisk budget
  • Al bryllupsplanlægning
  • Veldækkede borde
  • Bestille maden
  • Opsætning af bryllupspynt
  • Sætte teltet op i jeres egen have eller på valgt bryllupslokation
  • Indrette teltet så det får et lækkert og eksklusivt look
  • Og skabe en magisk aura, der giver jer den perfekte bryllupsfest

 

Læs mere om vores forskellige bryllupspakker her.

Skal vi hjælpe jer med at få et unikt bryllup?

Det kan være svært at planlægge det perfekte bryllup i telt. Der er mange muligheder at vælge imellem og bolde at holde styr på i luften. Der er mange ønsker og tårnhøje forventninger at efterleve.

Det er de færreste der kan holde hovedet koldt med al den planlægning under kærlighedens rus. Ved at bruge os som jeres bryllupsarrangører kan I være sikre på at få et vidunderligt og uforglemmeligt bryllup.

Vi arbejder med hjertet og stræber efter at gøre jeres store dag til en fejring proppet med mange magiske øjeblikke. En samling af magnetiske og sanselige minder, der vil forblive i jeres hukommelse for evigt.