Bryllup i udlandet

Eksotisk og personligt

Mødte I hinanden under fjerne himmelstrøg eller har I altid drømt om at sige ja mens solen går ned over middelhavets blå bølger? Så kan I overveje at holde bryllup i udlandet. 

Tag jeres bryllup ud over Danmarks grænser for en helt særlige oplevelse både for jer og jeres gæster, som både I og dem kan forlænge til en ferie – uden tvivl et bryllup ingen vil glemme.

Kun fantasien sætter grænser. Det kan være I skal have sand mellem tæerne på Mallorca, tage billeder i de smukke vinmarker i Toscana eller nyde udsigten ud over klipperne på Kreta. 

Lad Unikt Bryllup hjælper jer med at skabe jeres drømme bryllup, hvad enten det skal ske under sydens sol, i de svenske skove eller noget helt tredje. Vi står klar hvert skridt ad vejen. 

I kan se inspirationsbilleder herunder. 

 

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Bryllup på Færøerne?

At vælge Færøerne som destination for et bryllup er at omfavne naturens sublime skønhed, idylliske omgivelser og unikke atmosfære. Dette lille ørige i det nordatlantiske hav danner en romantisk og unik kulisse for par, der ønsker en intim og uforglemmelig bryllupsoplevelse.

Bryllupsstederne på Færøerne spænder fra pittoreske landsbykirker til storslåede naturlige scenerier. Den færøske arkitektur og de charmerende kirker tilbyder unikke ceremonilokaler, mens de dramatiske landskaber, stejle klipper og brusende hav udgør en betagende baggrund for bryllupsfotografier.

En bryllupsoplevelse ud over det sædvanlige

For naturelskende par er udendørs bryllupsceremonier en populær mulighed. Vælg en af de mange naturskønne steder som Kulurin, Saksun eller Gásadalur, hvor I kan udveksle jeres løfter omgivet af Færøernes storslåede natur.

Bryllup på Færøerne kan også inkludere traditionelle færøske elementer, såsom musik og dans, hvilket tilføjer en autentisk og kulturel dimension til jeres store dag. De lokale deler gerne deres kulturelle arv og traditioner med besøgende, hvilket kan gøre brylluppet endnu mere unikt.

Oplev magiske øjeblikke uden sammenligning

Efter brylluppet er der rig mulighed for at udforske Færøernes skønhed sammen med jeres nærmeste. Tag på spektakulære vandreture, udforsk de farverige landsbyer eller nyd en rolig bådtur langs kysten.

For overnatning tilbyder Færøerne en række hyggelige og charmerende hoteller, herberger og bed and breakfasts, hvor I kan nyde hinandens selskab og den færøske gæstfrihed.

Jeres bryllup på Færøerne bliver ikke kun et kærlighedsfyldt øjeblik, men også en unik rejse ind i en magisk verden af natur, kultur og kærlighed.

I kan se inspirationsbilleder herunder. Læs mere om vores forskellige bryllupspakker her.

 

Skal vi gøre jeres elskede drømme til virkelighed?

Det kan være overvældende at planlægge et havebryllup og for den sags skyld sit drømmebryllup. Drømmene er søde og forventningerne tårnhøje, hvilket kan få mange til at miste fokusset.

Det er nemlig de færreste som har erfaring med at skabe mindeværdige bryllupper. Ved at bruge os som jeres bryllupsplanlægger kan I være sikre på, at I får en fejring ud over det sædvanlige og intet øjeblik tabt.

Vi går ind med hjertet og arbejder sammen med jer på at få jeres drøm til virkelighed. Så I kan få et havebryllup, som I altid kan kigge tilbage på med glædeståre og varme smil.