Havebryllup

At blive forenet i kærlighedens tegn er noget ganske særligt. Det er et smukt øjeblik, hvor to personer udveksler deres løfter i nærværet af familie og venner. Det er en fejring som bringer os tættere sammen på en helt unik måde.

Ønsker I, at jeres fejring afspejler disse stærke, forenende kræfter, kan et havebryllup være et fantastisk valg.

Et havebryllup kan være en romantisk og magisk fest fuld af følelser og glæde. I får nemlig mulighed for at skabe nogle helt personlige rammer. Et magisk miljø der forbinder os med naturen og minder os om kærlighedens skønhed.

Dog kan det være svært at trylle et vidunderligt havebryllup frem af en hat. Heldigvis kan vi hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig fejring.

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

En vidunderlig fejring i hjemlige rammer

Et havebryllup er en levende repræsentation af kærlighedens evne til at bringe os sammen. Uanset om I ønsker en intim atmosfære i egen baghave eller en brag af en fest i en storslået have, er der noget virkelig magisk ved at være omgivet af naturen på jeres livs nok vigtigste dag.

Med jeres egen have forvandlet til en eventyrlig kulisse klar til ceremonien. Og jeres bryllupsfest gjort til en sand fornøjelse i skæret af en romantisk atmosfære med dans fra levende lys og festlige toner fra højtalere.

Et skræddersyet havebryllup

Det er en dag, hvor de små ting betyder meget. Og det smukke ved havebryllupper er, at mulighederne for at tilføje mindeværdige detaljer er mange. Mange ting spiller ind lige fra årstidens vejr, dekoration til valg af havespil.

I får derfor masser af muligheder at vælge imellem for at gøre jeres bryllupsceremoni speciel.

Romantik til nye højder i egen have

Hos Unikt Bryllup kan vi hjælpe jer med at skabe en formidabel stemning. Vi forbinder de mange løse ender, der til sammen skaber jeres drømmebryllup. Vi har i over 11 år hjulpet brudepar med at få en uforglemmelig fejring, som de altid kan kigge tilbage på med glæde.

Som bryllupsarrangør er vi eksperter i at finde og skabe en skøn bryllupslokation. Efter jeres tanker og behov skaber vi en eventyrlig kulisse, der ærer jer og jeres kærlighed til hinanden. Sammen skaber vi stemningen af søde minder og glædeståre.

Vi kan være behjælpelig med alt med brylluppet, hvad end der er tale om:

Opmærksomheden på selv de mindste elementer kan sætte tonen for en aften med sjov og festligheder og ekstra niveau af spænding.

Skal vi gøre jeres elskede drømme til virkelighed?

Det kan være overvældende at planlægge et havebryllup og for den sags skyld sit drømmebryllup. Drømmene er søde og forventningerne tårnhøje, hvilket kan få mange til at miste fokusset.

Det er nemlig de færreste som har erfaring med at skabe mindeværdige bryllupper. Ved at bruge os som jeres bryllupsplanlægger kan I være sikre på, at I får en fejring ud over det sædvanlige og intet øjeblik tabt.

Vi går ind med hjertet og arbejder sammen med jer på at få jeres drøm til virkelighed. Så I kan få et havebryllup, som I altid kan kigge tilbage på med glædeståre og varme smil.