Lade bryllup

Drømmer I om et bryllup på landet?

Et bryllup er noget ganske særligt, en øjeblikkelig hukommelse i livets store eventyr.

Når to personer, som er betydningsfulde i vores liv, hæfter deres unikke eventyr til vores, bliver det til en uforglemmelig oplevelse for alle. At være vidne til et smukt bryllup er en ære og gør os mindet om, at kærligheden stadig findes i denne verden.

Der findes mange måder at udtrykke denne fortælling på. Synes I, der er noget helt særligt ved det rustikke landliv, kan et lade bryllup sætte de perfekte rammer til jeres fortælling. Hos Unikt Bryllup kan vi hjælpe jer med at skabe et landligt bryllup efter fantasien.

 

Uforglemmelig romantik i vidunderlig landidyl

At vælge en lade som bryllupslokation kan give en autentisk landlig følelse og stemning. Ved et lade bryllup bliver naturens skønhed og charme nemlig en aktiv del af ceremonien og festens atmosfære.

Forestil jer at udveksle løfter i kærlighedens tegn i en magisk kulisse, omfavnet af naturskønne landskaber med bølgede bakker.

Det tilføjer en unik og uforglemmelig oplevelse til jeres bryllup, der vil blive nydt og husket af dig, din partner og alle de, der er til stede. Er I klar til at tage imod denne skønhed i jeres liv, står vi klar med hjælpende hånd.

Som bryllupsarrangør og -planlægger med speciale i at finde unikke bryllupslokationer kan vi hjælpe jer med alt fra at finde den rette lokation til bryllupsplanlægningen.

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Få en fortryllende fejring i smukke omgivelser med landlig charme

Et bryllup er en begivenhed, der kræver en særlig ramme og en mindeværdig fejring. At holde bryllup i en lade er en fantastisk mulighed for at skabe unikke minder og en eventyrlig oplevelse. Uanset om I søger rustik charme eller naturlig skønhed, kan I opleve en atmosfære, der skaber en varm og romantisk stemning.

Mulighederne er mange, og I kan bruge naturen som en baggrund for bryllupsbilleder og minder. Ladens staldmiljø kan dekoreres med blomster, belysning og andre personlige elementer, der skaber den ønskede stemning og giver dagen et personligt præg.

Laden kan bruges til både vielse, reception og/eller som festlokale til bryllupsfesten. Uanset hvad kan I være sikker på, at brylluppet bliver til fantastisk fornøjelse for både jer og jeres bryllupsgæster.

Over 11 års erfaring med at gøre bryllupsdrømme til virkelighed

Vi forstår, at hvert bryllup er unikt, og derfor tilbyder vi en bred vifte af muligheder for at skræddersy en bryllupsoplevelse efter dine behov, ønsker og drømme. Når det kommer til planlægning og afvikling af et bryllup, kan der være mange ting at holde styr på.

Når I vælger os som jeres bryllupsplanlægger, kan I trygt læne jer tilbage og vide, at jeres store dag er i trygge hænder. Vi har mere end 11 års erfaring med at hjælpe brudepar med at skabe unikke bryllupsoplevelser. Det er vores passion at være med til at skabe den perfekte dag for jer.

Vi ved, at det kan være en overvældende proces at planlægge et bryllup. Derfor vi vil gøre det så nemt og stressfrit som muligt for jer. Vi er med jer hele vejen fra ceremoni til bryllupsfest, hvor vi sørger for, at alt er på plads.

En skræddersyet bryllupsoplevelse

Vi vil arbejde tæt sammen med jer for at skræddersy den helt rigtige bryllupsoplevelse, der passer lige præcis til jeres behov og ønsker. Vi tager os af alt det praktiske, så I kan slappe af og nyde dagen og tiden op til.

I vælger, hvor meget, og hvad vi skal hjælpe jer med. Som udgangspunkt kan vi hjælpe jer med alt lige fra:

  • Bryllupsplanlægning
  • Finde bryllupslokaler og festlokalet
  • Borddækning og pynt
  • Kørsel fra kirke til gården
  • Bestille og opsætte mad til bryllup
  • Underholdning og musik til bryllupsfesten
  • Og meget mere
Opdækkede borde i en lade.

Skal vi gøre jeres bryllupsdag magisk og mindeværdig?

De fleste bliver kun en gang i livet gift med den person, som de elsker. Det er en særlig dag, der fortjener en særlig indsats. Langt de fleste går rundt med store drømme og ønsker til denne særlige lejlighed.

Dog er det de færreste, der har erfaring med at arrangere bryllupper.

Vi kan hjælpe jer med at samle alle de løser ender og detaljer, der tilsammen skaber jeres drømmebryllup. Ønsker du vores hjælp, kan du komme i kontakt med via formularen nedenunder her.