Ladebryllup

Rustikt og romantisk

Synes I, der er noget helt særligt ved det rustikke landliv, kan et lade bryllup sætte de perfekter rammer til jeres fortælling. At vælge en lade som bryllupslokation kan give en autentisk, landlig følelse og stemning. Ved et ladebryllup bliver naturens skønhed og charme nemlig en aktiv del af ceremonien og festens atmosfære.

I kan f.eks. vælge at bruge mere traditionelle runde borde, men have servietter i neutralt hør, messinglysestager og levende lys. Bordkort i træ, hvide duge og farvede krystalglas giver laden et mere romantisk touch. Dekorér loftet med tyl og lyskæder for en smuk baggrund til jeres fest.

I kan serveret en skøn to retters menu og slutte af med kagetapas eller jordbærtærte i stedet for den traditionelle bryllupskage. Lej halmballer eller paller som lounge-område eller det perfekte backdrop til jeres selfiebooth. 

Indbegrebet af rustic chic.

I kan finde inspirationsbilleder og priseksempler længere nede på siden.

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Få en fortryllende fejring i smukke omgivelser med landlig charme

Et bryllup er en begivenhed, der kræver en særlig ramme og en mindeværdig fejring. At holde bryllup i en lade er en fantastisk mulighed for at skabe unikke minder og en eventyrlig oplevelse. Uanset om I søger rustik charme eller naturlig skønhed, kan I opleve en atmosfære, der skaber en varm og romantisk stemning.

Mulighederne er mange, og I kan bruge naturen som en baggrund for bryllupsbilleder og minder. Ladens staldmiljø kan dekoreres med blomster, belysning og andre personlige elementer, der skaber den ønskede stemning og giver dagen et personligt præg.

Laden kan bruges til både vielse, reception og/eller som festlokale til bryllupsfesten. Uanset hvad kan I være sikker på, at brylluppet bliver til fantastisk fornøjelse for både jer og jeres bryllupsgæster.

 

Læs mere om vores forskellige bryllupspakker her.

Skal vi gøre jeres bryllupsdag magisk og mindeværdig?

De fleste bliver kun en gang i livet gift med den person, som de elsker. Det er en særlig dag, der fortjener en særlig indsats. Langt de fleste går rundt med store drømme og ønsker til denne særlige lejlighed.

Dog er det de færreste, der har erfaring med at arrangere bryllupper.

Vi kan hjælpe jer med at samle alle de løser ender og detaljer, der tilsammen skaber jeres drømmebryllup. Ønsker du vores hjælp, kan du komme i kontakt med via formularen nedenunder her.