Rådhusbryllup

At blive gift på rådhuset er for mange en elsket tradition. En borgerlig vielse er en enkel måde at sige ja til hinanden på, men det betyder ikke det behøver være upersonligt.

Det kan sagtens være en dybt romantisk og smuk oplevelse – det kræver blot lidt mere øje for detaljen. 

Lad ikke rådhusets rammer diktere f.eks. jeres tøjvalg – hav det på I vil, det har de andre helt sikkert også. 

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

En kærlighedstradition med unikke nuancer

Selvom at blive gift på rådhuset ofte opfattes som noget praktisk, kan det faktisk være en dyb romantisk og smuk oplevelse. Det er ikke kun stedet eller ceremoniens størrelse, der bestemmer dets skønhed, men kærligheden mellem de to mennesker, der udveksler løfter.

Undersøg om der er mulighed for at dele et glas champagne med jeres gæster efter vielsen et andet sted på rådhuset, hvis vejret ikke tillader I er udenfor. Jeres gæster kan blæse sæbebobler eller kaste blomsterblade over jer, hvis der ikke må kastes med ris – og det giver de smukkeste billeder.

Bliv hentet i en gammel bil, en hestevogn eller måske en ladcykel, for at sige noget om jer som par. En smuk, sjov dag I vil mindes forevigt.

I kan se inspirationsbilleder herunder. Læs mere om vores forskellige bryllupspakker her.

Lad kærligheden blomstre med Unikt Bryllup

Jeres rådhus bryllup skal være præcis, som I ønsker det. Fyldt med unikke og mindeværdige øjeblikke, der emmer af romantik. Lad os hjælpe jer med at skabe en sand fejring, hvor hver detalje afspejler jeres kærlighedshistorie.

Vi forstår, at mange par har store drømme, der rækker ud over det almindelige og ind i det ekstraordinære. Men for at gøre disse drømme til virkelighed skal der mere til end blot et ønske.

Det kræver dybdegående erfaring, en skarp sans for detaljen og en kyndig hånd ved roret.

Udfyld kontaktformularen og tag første skridt mod jeres drømmebryllup.