Slotsbryllup

Idyllisk og eventyrligt

At gifte sig på et fortryllende slot er en drøm for mange par. Det er svært ikke at blive betaget af tanken om en idyllisk lokation, der indhyller jer i romantik og eventyr.

En magisk atmosfære indpakket i majestætiske rammer er for mange indbegrebet af romantik. Er det også tilfældet for jer, kan et slot være den perfekte kulisse til jeres kærlighedsfortælling.

Fra kongelige detaljer i indretningen til mulighederne for bryllupsbilleder i smukke omgivelser, kan et slot give minder der varer hele livet. 

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Bliv fortryllet af jeres egen kærlighedsfortælling

Rammerne på et slot vil give jer muligheden for at gå all-in hele vejen rundt. Fantastiske borddekorationer og matchende stofservietter, sammen med krystalglas og tallerkener med guldkant vil helt sikkert give jeres bryllup wow-faktor.

Forestil jer alle jeres gæster i lange kjoler og jakkesæt, der danser til langt ud på natten i lysekronernes skær. Dans brudevals til strygermusik og end dagen i en smuk himmelseng – et eventyr I aldrig glemmer. 

I kan se inspirationsbilleder og priseksempler herunder. 

 

Læs mere om vores forskellige bryllupspakker her.

Er du klar til et eventyrligt slotsbryllup?

Vi er her for at gøre din bryllupsdag perfekt. Et eventyr, der kan nydes fra start til slut, uden bekymringer.

Hvert øjeblik, fra de første bryllupsforberedelser til den sidste dans, vil være fyldt med magi og mindeværdige oplevelser.

Vi forstår, at jeres bryllup er mere end, bare en begivenhed. Det er begyndelsen på en helt ny fase i jeres liv. Lad os sammen gøre jeres bryllup til en uforglemmelig begivenhed, der vil blive husket for altid.

Tag det første skridt i retning af jeres drømmebryllup. Bliv kontakt af os, og kom skridtet, tættere på at opleve den storslåede skønhed og elegante charme, der venter jer.