Vinterbryllup

Stemningsfuldt og anderledes

Et sommerbryllup kan virke oplagt, men det bringer ofte traditionelle forventninger med sig. Hvad nu, hvis I valgte en tid på året, hvor jeres store dag rigtigt kunne skinne igennem?

Et bryllup draperet i et magisk lag af sne og iskrystaller. Der er noget magisk over at sige ja, mens sneen daler omkring jer.

Men i modsætning til en sommerbryllup, kan et vinterbryllup kræve flere overvejelser om tøj, lokation og meget andet.

 

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Fejr kærligheden i sneen

Vælg et sted med udsigt over de snedækkede landskaber. Det vil både være smukt og lyse lokalet op når mørket falder på – men selvfølgelig skal lokalet gøre sig godt i dæmpet lys.

Til gengæld kan I bruge alt hvad hjertet begærer af lys, sten og glimmer. Vælg en glitrende bordløber, varme farver til blomster og servietter, en kjole der fanger lyset på den helt rigtige måde.

Brug små cocktailflasker som bordkort, så stemningen løftes i mærket. Sølvbestik, lyskæder og velourstole sikrer varme kinder i jeres vinterdrøm af et bryllup.

Se inspirationsbilleder og priseksempler herunder

Læs mere om vores forskellige bryllupspakker her.

Skal vi skabe en unik oplevelse i vinterens magi?

Vi ved, at mange par har drømme og visioner for deres vinterbryllup, som ikke kan begrænses af almindelige rammer.

Drømme om snedækkede landskaber, glitrende dekorationer og hjertevarmende detaljer, der gør dagen så speciel som den kærlighed, I deler.

Men at gå all in og omskabe disse frostklare drømme til en magisk virkelighed kræver mere end gode intentioner og ønsketænkning. Det kræver erfaring, et skarpt øje for vinterens skønhed og en kyndig hånd ved roret.

Er I klar til at begynde på dette romantiske vinterkapitel i jeres liv?

Kom i kontakt med os via. kontaktformularen nedenfor her.