Bryllupspakker

Her kan I se hvilke pakker vi tilbyder til at hjælpe med at planlægge jeres drømmebryllup

Vi har erfaring med alt fra det intime havebryllup til det store luksusbryllup på slottet. Det indledende møde er altid gratis og I er meget velkomne til at kontakte os, så finder vi sammen den unikke løsning, der passer til jeres bryllup

 

Bemærk, særligt med de større pakker, at den angivne pris udelukkende er for vores arbejde, råd og vejledning – hertil kommer udgifter til de leverandører der skal samarbejdes med. 

Vi hjælper bl.a. med

 

Professionel
bryllupsplanlægning

Skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Sparringspartneren

Med denne løsning står Unikt Bryllup klar med råd, vejledning og sparring på stort og små gennem jeres proces. Vi ved af erfaring, at der kan opstå en masse spørgsmål og frustrationer undervejs og her kommer vi ind i billedet – I kan f.eks. få hjælp til hvor I finder lige præcis de blomster I drømmer om eller hvordan I kan skabe et farvetema. 

I står selv for kontakt til leverandører og alt det praktiske, men vi står til rådighed med gode tips og tricks og vi besvarer med stor glæde alle de spørgsmål der opstår undervejs, så I slipper for bekymringer og søvnløse nætter. Lad Unikt Bryllup binde jeres løse ender sammen og være jeres kærlige livline. 

Professionel
bryllupsplanlægning

Skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Koordinatoren

Denne løsning er til jer der selv planlægger dele af brylluppet, men ønsker at have en professionel med ind over alle aspekter. Vi er bindeleddet mellem jer og vores unikke leverandører, så I kan læne jer mere tilbage og have en stressfri proces.

Vi er jeres makker når I skal finde den rette stylist, den lækre caterer og de unikke lokationer og arrangerer møder og formidler kontakten – I skal bare dukke op. Vi er med til at sikre at alt fra det visuelle udtryk, koncept, timing og budget lever op til jeres ønsker og rammer, så I kan få det bryllup I altid har drømt om. Lad os være med til at gøre jeres bryllup helt unikt.

Professionel
bryllupsplanlægning

Skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Et træbord med en hvid bryllupskage med lyserøde roser på.

Bryllupsplanlæggeren

Denne løsning er til jer, der vil læne jer helt tilbage og lade os skabe drømmebrylluppet til jer fra start til slut. Med afsæt i jeres ønsker skaber vi rammerne for et helt unikt og personligt bryllup, som I vil mindes resten af livet. Vi dækker al logistik, holder styr på budgettet, strømliner tidsplanen og arrangerer alt fra invitationer til blomsterdekorationer. Vi håndplukker de helt rigtige leverandører og rådgiver jer gennem hele processen – I skal bare nyde det.

Vil du tale med os om jeres store dag?

Udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer på rejsen mod jeres drømmebryllup.