Gildetid

Gildetid – Udlejning af service i særklasse

Gildetid tilbyder udlejning af service i særklasse til alle slags fester – store som små. Med stor passion for et veldækket bord hjælper Gildetid dig med at dække op og skabe det bord du drømmer om. Det er rundt om bordet de gode mindes skabes – så dæk et bord dine gæster sent vil glemme.

Hos Gildetid tror vi på at både bordet, rammerne og alle detaljerne sætter stemningen for enhver fest. Vi sætter en ære i at skabe de bedste rammer for en god fest. Med et æstetisk øje og sans for selv den mindste detalje vil vi glæde os til at hjælpe dig med dit bord.

Det er vigtigt at vi sammen finder dit bord, så du får dine ønsker og drømme indfriet i en smuk og unik borddækning. Vi tror på at et veldækket bord sætter stemningen for enhver fest og arrangement så dine gæster føler sig velkommen.

Som leverandør af service, arbejder man ofte sammen med en række andre samarbejdspartnere som fx blomsterdekoratør og catering – her kan Gildetid hjælpe dig med at finde de helt rigtige. Desuden hjælper Gildetid gerne med selve borddækning og styling på dagen, hvis dette ønskes – på den måde sikres en professionel og præcis borddækning, hvor du kan fokusere på de andre aspekter af festen.

Lad Gildetid stå for borddækningen så sørger vi for at alt går op i en højere enhed til din næste fest.