Limunt

Oplev Danmarks musikalske talenter spille live musik til din fest!

Skal du booke levende musik til fest? Book musik hos Limunt og nyd oplevelsen af landets mest talentfulde musikere til dit event.

Vi hjælper private og virksomheder i hele landet med musik booking, til mere end 300 events årligt. Vi er stolte af at repræsentere Danmarks dygtigste musikere og samtidig sikre en pris, hvor de fleste kan være med.

Skab et succesfuldt event med god live musik! Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud! Skab den uforglemmelige festoplevelse ved at booke live musik til jeres bryllup!

Vi forstår udmærket, at det kan være en udfordrende opgave at finde den helt perfekte musik til jeres bryllup. Ligesom valget af lokation, mad, drikkevarer og så videre spiller musikken en afgørende rolle for hele festen. Den rette musiker eller det rette band kan binde hele begivenheden sammen og skabe unikke øjeblikke både for jer som brudepar og for jeres gæster.

Musikken kan være romantisk, intim, smuk, festlig eller indbyde til dans – alt afhængig af om I vælger et traditionelt partyband, en sanger til ceremonien, et jazzband til receptionen, en pianist eller klassisk musik til vielsen. Med andre ord skal musikken opfylde mange forventninger og matche udtrykket på jeres store dag. Fortvivl ikke. Vi er her for at hjælpe jer.

Vores omfattende udvalg af hundredvis af musikere repræsenterer det ypperste inden for hver deres musikalske genre. Derfor kan vi opfylde selv de højeste forventninger, uanset om I søger musik til bryllupsfest, bryllupsmusik under maden, musik til bryllupsceremonien, et partyband til brylluppet og meget mere.

Vi har leveret musik til mere end 1000 events og booker både musik i Danmark, Sverige, Norge og en lang række andre destinationer.