Nelle Renberg

For jer, der vil have naturlige og poetiske kvalitetsbilleder, som viser kærligheden mellem jer uden at det føles opstillet.

Jeg hedder Nelle og har 15 års erfaring bag kameraet med at filme og fotografere alt fra landets mest kendte ansigter til folk, der aldrig har stået foran linsen før. Jeg lægger stor vægt på at være nærværende og møde alle mennesker, hvor de er – og jeg håber, at mine billeder afspejler netop det. Min fineste opgave er at gøre jer trygge, så I bare kan nyde og være fuldstændig jer selv på jeres bryllupsdag – selvom alt nok er helt anderledes end noget, I har prøvet før. Skønheden for mig ligger ikke i det perfekte, men i det, der kan mærkes og føles ægte.

Analoge billeder er en del af alle mine pakker, da jeg synes det bløde, personlige og tidløse udtryk i god gammeldags film er helt særligt og passer til en helt særlig dag. Ingen retouchering eller snyd – bare det fineste øjeblik. Derfor kan der være små “fejl” eller uskarpheder på nogle af billederne, men det er netop det, der gør dem nærværende og personlige, så de skiller sig ud fra mængden. Jeg tager naturligvis også en HEL masse digitale billeder…

Lad os tage en uforpligtende snak og se, om jeg er det rigtige match for jer.