Nordic Park

Bryllup i Nordic Park

Nordic park er et nyligt renoveret ferie- og konferencecenter, beliggende i Nordsjælland omgivet af smuk uberørt natur. Der er plads til lidt af hvert, her kan I både få det jordnære og det ekstraordinære. Ikke nok med at Nordic park er omgivet af smuk natur, parken har også et stort langhus med de smukkeste rustikke detaljer som kaldes Valhalla.

Et vikingsinspireret bryllup Valhalla har fået inspiration efter vikingernes naturlige og detaljeret arkitektur, med træloft og store træbjælker i lokalet, dog er lyd- og lysanlæg helt nyt og moderne. Der kan pyntes op hvordan I end har lyst, sætte jeres eget præg og skabe de rammer I ønsker.

Med de smukke udendørs arealer er der rig mulighed for at blive viet ude i deres amfiscene eller i deres beduiner telt. Hvis I ønsker at blive viet i en kirke, ligger Blistrup kirke kun 100 meter fra Nordic park.

Efter vielsen kan der afholdes reception og bryllupsfest inde i Valhalla, hvis det ønskes. Vielsen kan selvfølgelig også foregå inde i Valhalla, hvis vejrguderne har bestilt regn den dag.

Der er en masse flotte områder til både vielse og reception omkring Valhalla, så der er rig mulighed for både vielse og reception i det fri, ellers er et hyggeligt festtelt også altid en sikker vinder.