Popkollektivet by Limunt

Popkollektivet by Limunt – den fedeste livemusik til både fest og lounge!

Er du på jagt efter det ultimative band til din fest? Hvis du planlægger et bryllup, er et partyband den perfekte løsning!

Et dygtigt coverband garanterer, at din fest bliver en succes, og at dine gæster bliver på dansegulvet hele aftenen! Vi har gjort det nemt for dig at vælge ved at give dig muligheden for selv at vælge forsanger blandt vores professionelle kunstnere – se mere på vores hjemmeside! Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig fest!

I Limunt har vi samlet nogle af Danmarks og Nordens mest talentfulde musikere. Det brede udvalg af kunstnere sikrer en god og varieret lyd – og selvfølgelig de bedste hits på setlisten. Vi har noget for enhver smag og garanterer danseglæde til dit næste arrangement!

Udover forsangeren har du også mulighed for at vælge forskellige størrelser af bands. Fra en stemningsfuld akustisk trio til de traditionelle kvartetter og kvintetter, helt op til store partybands med blæsersektioner, kor og meget mere.

Book en trio til din fest for en mere intim akustisk lyd, en kvartet for den klassiske partyband-oplevelse, eller gå efter en større besætning som kvintet, sekstet, septet eller mere for at inkludere saxofon, pianist og andre instrumenter i bandet.

Tag et kig på videoer og billeder her på siden for at lade dig inspirere, og kontakt vores team af eksperter. Vi er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den musikalske løsning, der bedst passer til din begivenhed og dine præferencer.