Om Unikt Bryllup

Vores store lidenskab er bryllupper, og vi har vores bankende hjerter med i hele processen, når vi planlægger et bryllup for et forelsket par. Vi tror på, at kærlighed er en uendeligt kraft – og vi slår et slag for, at fejringen skal være magisk, personlig og unik.

Hos Unikt Bryllup har vi mange års erfaring med bryllupsplanlægning, og vi arrangerer alle typer bryllupper, hvad end I ønsker et strandbryllup, et herregårdsbryllup, et skovbryllup eller noget helt fjerde.

Vi er specialiseret i at finde unikke og exceptionelle bryllupslokationer, og vi håndplukker små lokale leverandører, der vil gøre jeres bryllup helt særligt. Vi guider jer, dækker al logistik, strømliner tidsplanen og holder styr på alt fra invitationer til dekorationer. På den måde kan I have ro i maven og glæde jer til jeres store dag med sommerfugle i maven. Et bryllup der vil blive husket – ikke blot af jer, men af alle de mennesker der tager del i fejringen af jeres uendelige kærlighed. Vigtigst af alt stræber vi efter at levere en personlig, kærlig, professionel og støttende oplevelse i planlægningen af jeres bryllup. 

Bag roret står Bo Ilskjær, der har har mange års erfaring inden for eventplanlægning. 

“Jeg er den fødte romantiker og har en stor tro på kærligheden. Jeg har arbejdet med at planlægge og arrangere bryllupper, fester og events de sidste 25 år i det meste af verden – og jeg elsker at gøre andre glade. Jeg nyder altid at yde service med empati, fleksibilitet og glæden. Jeg drives af lidenskab og har altid hjerte med i det, jeg arbejder med.”

Kontakt Bo Ilskjær på bo@uniktbryllup.dk eller på tlf.: +45 2590 1212.

Ofte stillede spørgsmål

Vi er fleksible og dedikerede problemløsere, der skaber ekstraordinære og unikke bryllupper, der er fyldt med kærlighed og glæde.

Bryllupper er vores store passion, og vi har en oprigtig interesse i at forstå vores kunders behov, og vi står klar til at hjælpe med kærlig support i alle døgnets timer. Vi får vores kunder til at føle sig trygge og rolige i hele deres planlægningsproces. Derudover er vi er et positivt, dedikeret og serviceorienteret team , der altid har fokus på vores kunders behov.

Vi svarer med et ja, vi kan gøre det for dig, vi kan få det hele til at ske.  

Ja. Hos UniktBryllup planlægger vi bryllupper i Danmark, Sverige, Island, Grønland, Sydfrankrig samt Toscana.
Ja! Vi kan gennemgå og overtage styringen af dine valgte leverandører, og vi kan hjælpe med at køre din ceremoniøvelse. Vi kan også håndtere koordineringen af din ceremoni, reception samt middag for at sikre, at alt går som planlagt på selve dagen.
Nej. Vi opkræver ikke betaling for vores første indledende møde, da vi ser det som den perfekte mulighed for at lære hinanden at kende og se, om vores kemi passer sammen.

JA JA JA! Hvis vi kunne råbe dette fra alle hustage, ville vi. En professionel planlægger og en stedkoordinator er ikke den samme ting eller den samme oplevelse. En stedskoordinators opgave er at koordinere alle ting relateret til bryllupslokationen, men deres ansvar slutter også her. Mens vi helt sikkert overlapper hinanden på nogle måder. For os er DU vores prioritet, og vi hjælper med at sikre, at din bryllupsdag planlægges og udføres, som du gerne vil have det. Vi kan også hjælpe dig med at udtænke konceptet og designe stilen og sikre, at det vil være gennemgående i alle dele af brylluppet. 

Der er en merværdi ved at have en bryllupsplanlægger, der er ekspert på dig; dine visioner og drømme, dine leverandører og de mange detaljer i din tidslinje.

Absolut ikke. Vi her for at guide dig, give dig al vores viden og gøre din bryllupsvision til virkelighed. Hvis vi mener, at der er en bedre måde eller mulighed, vil vi foreslå det, men i sidste ende er det din beslutning, og vi støtter det ethundrede procent.

Vil du tale med os om din store dag?

Udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer på rejsen mod jeres drømmebryllup.