01/12/2022

Lad kærligheden blomstre med blomster til bryllup fra RHODflowers

Ligesom blomster og planter skal kærlighed passes og værnes om, så den kan vokse sig stærk og varm. Hvis kærligheden ikke får den næring den skal have, og ikke er i de rigtige omgivelser, vil den til sidst visne og dø. Men hvis man bare husker at passe på hinanden og kærligheden, vil den blomstre op og blive så stor og smuk. Det er derfor blomster har sådan en stor betydning til bryllupper, fordi der er en kæmpestor sammenligning mellem blomster og kærlighed.

Vi går meget op i at vælge de rigtige slags blomster i den helt rigtige sammensætning, og de helt rigtige farver – ofte vælger vi vores yndlings blomst, da den betyder noget bestemt for os.

RHODflowers kan hjælpe jer med at gøre jeres dag unik med deres blomster til bryllup.

RHODflowers

Vi hos Unikt Bryllup er så heldige at have RHODflowers som en af vores leverandøre, når det kommer til blomster til bryllup. RHODflowers bestyres til dagligt af Mathilda Nansen.

Mathilda er 21 år og har de sidste 4 år lavet blomster og designs til private personer og virksomheder. I 2022 valgte Mathilda at åbne sit eget firma, RHODflowers, og udleve sin drøm om at berige personer med kreative blomster til en hver lejlighed.

Anderledes og traditionelle blomster idéer

I RHODflowers laves der både traditionelle blomster og utraditionelle blomster, bedre sagt, det er kun fantasien der sætter grænser. I kan begive jer ud i farver, længder, volumen og meget mere. Det gælder både buketter, op pyntning, bordpynt, vielses porte, ja you name it!

Mathilda har lavet blomster til mange forskellige slags bryllupper og elsker alle slags blomster, men eksperimenterer meget med naturlige blomster og farver. Så hvis I ikke vil have en alt for iøjnefaldende bordpynt eller port, kan du altid vælge lidt mindre farver, og måske lidt mere grønt.

Selvom Mathilda laver meget med det naturlige look, kan det sagtens lade sig gøre med fest og farver også. Hvis I ønsker flere farver og flere forskellige slags blomster, kan det sagtens lade sig gøre.

Det er jeres bryllup og derfor også jer med kaptajn hatten på. Det kan også forekomme at I er i tvivl om, hvad I faktisk gerne vil have til jeres bryllup – no worries, det kan sagtens arrangeres med et møde eller der kan blive sendt nogle forskellige forslag til jer.

Mathilda tog kontakt til os via sin profil ’RHODflowers’ på Instagram og spurgte om et samarbejde, hvor vi med det samme var interesseret. Vi var meget begejstret over måden der bliver ”leget” med blomsterne og farverne, de mange forskelligheder der mødes på kryds og tværs af hinanden og skaber noget unikt og smukt.

I er meget velkomne til at tjekke Mathildas arbejde ud på hendes Instagram profil RHODflowers, og få noget inspiration.

Hvis I har et ønske eller et spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os eller RHODflowers. Vi står alle klar med en hjælpende hånd og kreative ideer.

Se Mathildas flotte arbejde på hendes Instagram: RHODflowers