10/01/2023

Unikke idéer til en kreativ bryllupsgave

Vi kender alle følelsen – invitationen til din bedste vens bryllup er netop lige rullet ind i indbakken, du kommer selvfølgelig, og glæder dig som et lille barn til at fejre dine kære. Der er kun ét problem, hvilken gave skal du give?

Du vil gerne give en gave, som giver mening for parret, noget unikt, noget brydeparret vil sætte pris på, og som kan genvinde minderne fra den store dag. Så du søger nettet tyndt for gaver og vandrer ind og ud af diverse butikker uden held.

Heldigvis har vi lige i dette blogindlæg set nærmere på unikke gaver at give til et bryllup.

1. Gaven til personen/parret du har mange minder med

Nogle personer har vi langt flere minder med end andre. Måske fordi vi har kendt dem i lang tid, eller fordi vi har oplevet meget sammen i den tid, som vi har kendt dem.

Hvis der er noget der bringer minderne frem hos os mennesker, så er det billeder. Vi elsker at se tilbage på billeder med et smil på læben, mens minderne ruller igennem vores hjerne og hjerte.

Så hvis brudeparret er nogen du har mange minder med, ville det være perfekt med en plakat af et billede/billeder af jer eller en fotobog med billeder fra jeres stunder sammen.

2. Gaven til personen/parret der er vovehalse

En kreativ bryllupsgave og den helt rigtige gave til parret, der altid søger spænding i hverdagen, er helt klart en tur i en klatrepark, hvor man klatrer rundt i trætoppende ude i skoven eller inde i en kæmpe hal. Der vil blive prøvet grænser af, og de vil blive rystet tættere sammen med go’ gammeldags teamwork.

Kragerup gods tilbyder noget de kalder ”Go High”, hvor man klatrer rundt ude i skoven på forskellige baner, og ”Urban Ranger Camp” tilbyder klatrebaner indendørs 50 meter oppe i luften.

Til vovehalse parret, der har til lidt mere fart over feltet findes der ATV-kørsel, hvor man kører rundt ude i skoven. Outdoor action i Hvalsø har det smukkeste skov og fede ATV’er der kan skabe en masse fart over feltet.

3. Gaven til personen/parret der altid er lidt ekstra

Der findes altid det par som ejer alting og hvad giver man menneskerne, der har alt?

Dem der har alt er ofte de mennesker, der selv køber det de har brug for og derfor er svære at finde gave til. Du skal give dem noget de vil have og ikke noget de har brug for, hvis det giver mening?

Til sådanne par er det perfekt at være lidt ekstra, og give en gave ingen har. Nemlig en champagnesabel med personlig indgravering. Så kan de altid hive den frem til enhver festlig lejlighed, som et partytrick og sætte rigtig gang i festen.

4. Gaven til parret der har været sammen længe

Denne gave kan både bruges lige efter brylluppet eller længere ude i fremtiden. Hos ”Forlaget Fortæl” kan du få skrevet din helt egen kærligheds-/livshistorie af en professionel ghostwriter.

Det forgår med et interview, hvor man fortæller sin historie og finder de billeder man ønsker at have med i bogen. Interviewet kan forgå over samtale på telefonen eller i person. Det er en meget smuk og unik gave, som kan give glæde hele livet.

5. Gaven til Københavner personen/parret

I København er det meget populært at cykle alle steder, det er hurtigere og ofte mere praktisk. Men hvad nu hvis man har børn der skal med rundt eller andet oppakning, der ikke kan være på en normal cykel?

Ladcyklen, bedre kendt som Christianiacykelen, er blevet meget populær og det er meget forståligt – der er plads til hverdagen, både børn, indkøb, ja måske en tur i IKEA, hvem ved?

Man kan få dem med og uden strøm. Med strøm vil klart være en fordel, da det bliver meget nemmere at cykle rundt med et kæmpe læs. Så hvis du kender et par, som ikke har en bil eller som bruger cyklen meget, så er Christianiacyklen en rigtig god gave at give.

6. Gaven til bling personen/parret

Smykker er altid en sikker vinder at give i gave, derfor giver vi det ofte. Hvis du nu har lyst til at peppe det lidt op, kan du få lavet et eller flere smykker med personlig indgravering – fx et billede, en bestemt dato eller noget tekst, måske et citat, der betyder noget for dem.  

Det gør en mere almindelig gave, lidt mere speciel og unik.

7. Gaven til personen/parret der er kunstinteresseret

Vi mennesker er sjove. Vi kan finde romantik næsten lige meget, hvor det skulle være i verden. Stop mig, hvis jeg tager fejl, men der er altså noget romantisk ved at gå hånd i hånd gennem et museum eller en kunstudstilling, ikke?

Hvis du nu ikke synes der er noget lækkert i det, så kan der jo være at du kender et par som synes det lige er sagen. Til sådanne par vil det være ideelt at give dem en bronze skulptur.

Det er en kreativ bryllupsgave der holder hele livet og pynter meget i hjemmet. Ja så kan man jo også sige at hver dag er som en romantisk tur på museet.