11/01/2023

Forevig drømmen og kærligheden med et Nordic Park bryllup

Ordet perfekt har forskellig betydning alt efter hvem der ytrer sig, nogle kan for eksempel også finde det perfekte i det uperfekte. Vi søger ofte det helt perfekte til at fuldende vores bryllupsdag. Det perfekte sted, perfekte kjole/jakkesæt, de perfekte ringe osv. Perfekt variere fra par til par, nogen ønsker et lille intimt bryllup med masser af charme, andre søger det kæmpestore royale bryllup med masser af glamour.

Det kunne jo også være lidt spændende at slå det sammen, det frembrusende ekstravagante med det stille intime, det jordnære med det ekstraordinære. Hvis dette lyder lige som sagen så har vi den perfekte bryllupslokation, der kan klare lidt af hvert – nemlig Nordic park.

Bryllup i Nordic Park

Nordic park er et nyligt renoveret ferie- og konferencecenter, beliggende i Nordsjælland omgivet af smuk uberørt natur. Der er plads til lidt af hvert, her kan I både få det jordnære og det ekstraordinære. Ikke nok med at Nordic park er omgivet af smuk natur, parken har også et stort langhus med de smukkeste rustikke detaljer som kaldes Valhalla.

Et vikingsinspireret bryllup

Valhalla har fået inspiration efter vikingernes naturlige og detaljeret arkitektur, med træloft og store træbjælker i lokalet, dog er lyd- og lysanlæg helt nyt og moderne. Der kan pyntes op hvordan I end har lyst, sætte jeres eget præg og skabe de rammer I ønsker.

Med de smukke udendørs arealer er der rig mulighed for at blive viet ude i deres amfiscene eller i deres beduiner telt. Hvis I ønsker at blive viet i en kirke, ligger Blistrup kirke kun 100 meter fra Nordic park.

Efter vielsen kan der afholdes reception og bryllupsfest inde i Valhalla, hvis det ønskes. Vielsen kan selvfølgelig også foregå inde i Valhalla, hvis vejrguderne har bestilt regn den dag.

Der er en masse flotte områder til både vielse og reception omkring Valhalla, så der er rig mulighed for både vielse og reception i det fri, ellers er et hyggeligt festtelt også altid en sikker vinder.

Et grønt valg til de miljøbevidste

Hele stedet er udelukkende kørende på vindenergi og er fuldstændig giftfri. I vil både finde nyklippede plæner og steder hvor naturen passer sig selv og vokser utæmmet.

Nordic park har også deres egen sansehave, med vildt voksende planter og blomster, hvor I kan nyde tilværelsen og komme ned i gear.

Med kun 3 kilometer til Rågeleje Stand er I også tæt på stranden og vandet.

Nordic Park bryllup med overnatning

Hvis I har nogle gæster der kommer langvejsfra, er der fri mulighed for overnatning. Nordic park har nemlig nyrenoveret ferielejligheder, hvor badeværelserne er fælles eller private.

I de opgraderet lejligheder kan I finde eget bad og toilet, eget tekøkken, fri Wi-Fi, TV og opvaskemaskine. Alle lejligheder har egen møbleret terrasse.

Med ferielejlighederne kan I også sagtens holde noget så enestående som en bryllupsweekend, hvor gæsterne kan overnattende fra fredag til søndag eller lørdag til søndag.

Forlæng hyggen i weekenden over

En bryllupsweekend forlænger hyggen mere end en enkelt dag. F.eks. kan alle ankomme fredag eftermiddag/aften til hygge og aftensmad, hvor der kan udforskes de mange steder i Nordic park.

Lørdag kan I holde vielsen, reception og bryllupsfest med dans og farver. Og søndag kan I have noget stille og roligt morgenmad/brunch og gaveåbning, da I og gæsterne nok er trætte ovenpå en lang festlig nat.

Vil du vide mere om Nordic Park?

I er altid velkomne til at udforske mere af Nordic park på deres hjemmeside: https://www.nordicpark.dk/ eller henvende jer til os.