16/01/2023

Alternativer til kagen: En utraditionel bryllupskage

Hvis I ikke er til de store, tunge, klassiske bryllupskager eller hvis det blot bare ikke passer ind til jeres reception/fest, så er der masser af andre unikke alternativer til bryllupskagen, som er lidt lettere. I kan få lige dét der falder i jeres smag. I dette blogindlæg vil vi komme ind på alternativer til bryllupskager og hvilke andre fantastiske muligheder der er til jeres store dag.

Macarons

Hvorfor ikke omfavne den traditionelle etagekage, men pynte den lidt?

I kunne tilføje en række farverige macarons til lagerne i en kage. Det er en så enkel, men alligevel uventet måde at tage en kage til det næste niveau.

Macarons er den mest delikate smukke sandwich-småkage, lavet med en marengsbund og ofte fyldt med smørcremefrosting, frugt masse eller ganache.

En utraditionel bryllupskage at gå til makronerne på

Her kan I lave et statement ved at sammensætte et tårn af macarons i en enkelt farve eller vælge at inkorporere flere farver for en sjov visning.

Et macarontårn kan bestemt stå alene, men som en ekstra lille speciel detalje kunne I også vælge at tilføje et par friske blomster i jeres tårn for et dejligt look, og som kan gøre det endnu smukkere.

Kanelsnurrer 

I kunne også afprøve noget lidt anderles med en morgenmadsklassiker, hvis kanelsnurrer er jeres favorit. I kan skabe en fantastisk flot utraditionel bryllupskage ved at stable gigantiske jumbo kanelsnurrer med masser af glasur for et alternativ, der vil glæde og chokere jeres gæster. På samme måde kan I vælge at pynte kanelsnurrekagen lige som I ønsker det.

Cupcakes

Nogle søde klassiske cupcakes er endnu et godt alternativ, hvis I ikke nødvendigvis er til den store bryllupskage, men tværtimod bare ønsker nogle søde små enkelte kager, som kan pyntes lige som I ønsker dem.

De er nemme både at servere og spise.

I kan enten vælge at sætte cupcakene enkeltvis og pynte med fine blomster eller lignende omkring dem ellers kunne I også lave et smukt cupcaketårn, hvor I på samme måde kan dekorere tårnet så det passer perfekt ind til jeres store dag.

Donuts

Donuts er en total klassiker, men de behøver ikke at være kedelige!

For at få et unikt bud på en utraditionel bryllupskage med etager, skal I stable de runde donuts i et minitårn og derefter dekorere med blomster og/eller små flag.

Disse flag kan eksempelvis bruges til at notere forskellige smagsvarianter eller fremvise detaljer om jeres kærlighedshistorie, som jeres initialer eller jeres bryllupsdato.

Cheesecake

Bring jeres kærlighed til cheesecake til bordet med små bidder af desserter.

Her kan I sammensætte et dessertbord med enkle mini cheesecakes eller inkorporer andre muligheder såsom chokolade eller kirsebær smag for at behage enhver gæst samt jer selv selvfølgelig.

I kan som altid pynte dem med sukkerpynt, eller vælge en frisk blomst på hver kage for et sødt look.

Er I mere til den større kage med lag, så kan I sagtens også kombinere flere cheesecakes for at skabe et lagdelt look, og derefter kan I pynte med friske frugter eller bær samt nogle fine blomster.

Flødebolletårn

Hvis I er store fans af delikate flødeboller, så kan der i hvert fald skabes et fantastisk flot flødebolletårn eksempelvis med Summerbird flødeboller – helt uimodståelige for de fleste.

Der kan naturligvis laves et tårn med jeres yndlingssmag. Mørke og lyse flødeboller, lakrids flødeboller, med eller uden kokos, alle med den lækreste marcipanbund.