23/05/2023

“A No/Low Concept” med Silver Needle

Mon ikke størstedelen kender til at vågne op med en kæmpe hovedpine, en mund tør som Sahara og kvalme? Festen fra i går er lidt tåget og hænger i din hukommelse som små klatter. “Hvad lavede jeg? Har jeg gjort eller sagt noget lidt upassende? Hvorfor har jeg et blåt mærke på mit lår?” Af og til kan det ske, at vi krummer tæer over os selv og ønsker, at vi måske havde holdt lidt tilbage med mængden af alkohol. Frygt ej, vi har en løsning til dig! Silver Needle laver cocktails med lav eller ingen alkoholprocent, de smager lige så godt som en almindelig cocktail – faktisk endnu bedre. Forskellen er, at du vågner op og kan huske hele festen dagen derpå. Dyk ned i en ny verden, hvor du har fuld kontrol over dig selv, og hukommelsen ikke svigter.

Hvad er Silver Needle?

Silver Needle er en mobilbar, der kommer ud til alle slags arrangementer. De laver cocktails med lav eller ingen alkohol. De har et bredt udvalg af cocktails: søde, sure, bitre og mange flere varianter, så der er noget for enhver smag. Cocktailsene bliver lavet med meget lav procent alkohol og te. Nu tænker du nok, at te ikke lyder som det mest sædvanlige at blande i sin cocktail, men snarere noget man nyder på en regnvejrsdag. Silver Needle vender fuldstændig op og ned på vores opfattelse af te.

Silver Needle fandt hurtigt ud af, at der er uendelige muligheder inden for te – der er så mange forskellige smagsvarianter, som de fleste mennesker aldrig har hørt om. Dog har te været en ingrediens i cocktails i mange år og har set en stigning i popularitet de sidste par år.

Tespiritus, mousserende teer, kombuchas og teøl er blot nogle få af de mange forskellige slags, der har udmærket sig de sidste par år.

Silver Needle bruger tre slags te: Silver Needle White Tea, Tarry Lapsang Souchong og Malawi Antlers Tea.

“A No/Low Concept”.

 

Hvorfor skulle du vælge at have dette koncept med til din næste fest? Lad os hjælpe dig med at fortælle fordelene ved at vælge Silver Needle.

Silver Needle fandt det mere hyggeligt at dele en oplevelse, hvor hovedbegivenheden er at være social og integrere med venner, familie og kolleger. Derudover giver det også plads til forskellige kulturer, den udpegede chauffør til hjemturen og dem, der ikke drikker alkohol, så de også kan deltage i morskaben sammen med alle andre uden at føle sig udenfor.

Derfor skabte de noget, de kalder “A No/Low Concept”.

A No/Low Concept betyder hovedsageligt, at du får samme smag og nydelse som ved en almindelig cocktail – forskellen er, at du ikke bliver fuld og har derfor stadig fuld kontrol over dig selv under hele arrangementet. Konceptet inkluderer alle til en fest, både dem, der godt kan lide lidt procenter i deres cocktails, og dem der ikke vil have/kan tåle det.

Ofte er udvalget af mocktails, drinks uden alkohol, markant mindre end udvalget af cocktails. Dette har Silver Needle udfordret og sat spørgsmålstegn ved, og derfra skabte de deres eget univers med lav eller ingen alkohol.

De cocktails, som Silver Needle laver, indeholder fra 0% til 5,0% alkohol, så her får du det bedste fra begge verdener.

Bringer konceptet til dig

Silver Needle er nogle af de eneste, der tilbyder dette koncept, og de tager ud i hele landet for at skabe de bedste rammer for jeres næste arrangement. De kan bruges til alle typer af arrangementer, og da det er en mobilbar, kan de nemt sætte baren op og pakke den sammen, uanset hvor det måtte være.

Vi synes klart, at Silver Needle er et “must try” til næste fest!

Se mere på Silver Needles hjemmeside her: https://silverneedlebar.com