08/03/2023

Gaver for livet – Camilla Krøyer Jewellery

Vi mennesker gør ting på forskellige måder, fra den måde vi spiser på, den måde vi sover, handler ind, slapper af på, og selvfølgelig den måde vi viser vores kærlighed over for vores kære på. Det siges at der er 5 kærlighedssprog – fysisk berøring, kærlige/påskønnende ord, bruge tid sammen, udføre tjenester for hinanden, og sidst men ikke mindst, give gaver. Heldigvis er den ene måde ikke mere rigtig end den anden, det afhænger af hvilken person du selv er.

I dette blogindlæg vil der være fokus på det sidstnævnte kærlighedssprog, nemlig give gaver.

For hvad giver vi personen der betyder alt for os? Hvordan viser vi dem hvor meget vi elsker dem på den helt rigtige måde?

Ja, det er et stort spørgsmål som jeg ikke lige har svaret på, men du kan jo starte med at give din udkårende et unikt smukt smykke. Smykker er tidløse og har ofte et sentimentalt budskab når det gives i gave. Det er en pyntegenstand vi kan tage på for at dekorere os selv, og skabe vores egen stil.

Camilla Krøyer laver smukke tidløse smykker til enhver lejlighed. De kan med glæde gives på alle givende tidspunkter – bryllupsdag, morgengave, fødselsdag, ja you name it.

Historien bag Camilla Krøyer Jewellery

Camilla startede sin rejse som iværksætter inden for tøj og mode da hun var 18 år. Efter 6 år i modebranchen udviklede Camilla en forkærlighed for smykkeverden, og begyndte derefter at kreere sine egne smykker i hendes forældres gæsteværelse.

Både Camillas mor og far var meget behjælpelige med at pakke og sende smykker afsted til kunder.

I dag er Camillas virksomhed, som startede i hendes forældres gæsteværelse, vokset sig kæmpestor og har tusindvis af online kunder hver dag – det vi i dag kender som Camilla Krøyer Jewellery. Camilla har kontor inde på Nytorv 19, med det bedste personale siddende klar til at hjælpe kunder med hvad det end skulle være.

Camilla Krøyer 

Hos Camilla Krøyer Jewellery udvikles der tidløse smykker med priser alle kan være med på, for smykker er for alle, derfor skal det også være til priser alle kan være med på.

Priser på bryllups smykker

Selvom priserne er noget alle kan være med på, går det ikke udover kvaliteten af smykkerne, tværtimod – mange af smykkerne er vandfaste, så du ikke behøver at tage dem af hver gang du skal vaske hænder eller bader, hvilket er en kæmpe ’win’ hvis du spørg mig.

Derudover er smykkerne designet sådan, at du kan mixe og matche på kryds og tværs og ligesom sætte din egen stil på smykkerne. Smykkerne er en god blanding af både rå, chunky smykker og mere enkle, fine smykker.

Dette giver en god variation sådan at man både kan have dem på til hverdag, men også til fest og andre seværdigheder. Smykkerne findes både i sølv og i guld, hvilket også kan mixes som det passer.

Inde på Camilla Krøyer Jewellery’s hjemmeside kan du finde inspiration til, hvordan du kan mixe smykkerne og hvordan du kan style smykkerne med outfits, hår m.m. – her kan du få mange nye ideer til hverdag og fest.  

Mere personlig gave?

Hvis du søger en mere personlig gave eller selv søger efter et smykke med lidt mere betydning, så har Camilla Krøyer Jewellery lige det du søger. Du kan nemlig købe halskæder med et bogstav i. Bogstavet kan stå for dit eget fornavn, for en betydningsfuld person i dit liv eller måske for et sted der er meningsfuldt for dig. Disse halskæder går supergodt i spænd med alle de andre halskæder, og kan derfor nemt mixes med flere halskæder.

Det kan være svært at finde den perfekte gave, det gælder om at sætte sig i den andens sted og vise at man kender og kærer for personen. Mange vælger at give et smykke i gave, da det er noget alle kan gå med og kan bære en speciel betydning. Smykker er tidløse og kan bruges hele livet – smykker kan sige meget om en person og skabe et lille indblik i hvilken person de er.

Et smykke er en rigtig god gave at give, da det kommer i alle former, størrelser, farver og versioner.

Hvis du mangler inspiration til din næste smykke-gave, så gå ind og tjek Camilla Krøyer Jewelley’s hjemmeside ud her: https://camillakroeyer.dk/