16/11/2022

Kreative ideer til bryllup

Mange går og drømmer om et perfekt unikt bryllup, og har siden barns ben gået og samlet på små, store, gode og unikke ideer til den store dag, hvis den en dag skulle komme. Det vil altid være en dag der står ud i hukommelsen, og som man altid vil tænke tilbage på med et stort smil. Listet i dette blogindlæg er nogle gode, unikke og kreative ideer til brylluppet – ting der vil stå lidt ekstra ud til dit bryllup.

Hoppeborg

Er I barnagtige sjæle, altid ude på ballade og fart over feltet? Så vil en hoppeborg passe perfekt ind til jeres unikke bryllup! Det er en aktivitet for alle aldersgrupper, voksne som børn.

Med en hoppeborg til jeres bryllup vil man kunne sige, at I tager det store spring om at blive gift sammen, hvis det ikke er for cheesy?

Engangkamera på gæste borderne

Det kan være svært at nå det hele selv på bryllupsdagen. Der er i forvejen så meget at holde styr på. Tiden er knap og selvfølgelig skal dagen nydes til fulde uden bekymringer og stress.

Der er ikke noget bedre end at genopfriske sine minder med billeder. Og selvfølgelig er det også godt at have en professionel fotograf, men nogle gange ser de mennesker vi holder af, en anden side af os og fanger de bedste billeder.

Fang øjeblikke og skab minder

Her er en ide til at se dit bryllup fra gæsternes øjne. På hvert bord sætter man et engangskamera, som gæsterne kan tage billeder med og dermed fange specielle og smukke vinkler fra unikke øjeblikke på jeres store dag.

Dette kan også gøres til en sjov selskabsleg, ved at I kan lave små sedler som i ligger under gæsternes tallerkner eller står rundt på gæsternes borde. Hvorpå der står forskellige opgaver som gæsterne skal løse med engangskameraet. F.eks. Tage billeder af brudevalsen eller når I skærer bryllupskagen for.

Gæstebog

Af andre kreative ideer til brylluppet kan en gæstebog være et godt eksempel.

En gæstebog er både hyggelig og sjov at kigge igennem, både lige efter brylluppet og flere år efter.

En god ide til at pifte en gæstebog lidt op kan være at sætte et polaroid kamera ved siden af gæstebogen, så jeres gæster kan tage en selfie og sætte ind ved deres hilsen.

Photo booth / Selfie stander

Lidt ud af samme kaliber som billederne i gæstebogen, kan der enten sættes en selfie stander op, hvor billederne kommer digitalt eller leje en gammeldags photobooth/fotoboks, hvor billederne bliver printet ud med det samme.

Det skaber sjove og unikke billeder af alle gæster på kryds og tværs af venner og familie.

Håndlæsning og tarotkort

Hvis I er lidt mere til det spirituelle eller bare er ude på at lave noget anderledes til jeres bryllup, er det muligt at få en kompetent og uddannet person til at komme og lægge tarotkort eller læse hænder i et ønsket antal timer.

Ideen er meget original og ikke mange har det med til sit bryllup.
Det giver også fri mulighed for at lære noget nyt om sin nye partner, venner og familie.

Sæbebobler og sommerfugle

Efter I har sagt det helt store “JA!” til hinanden i medgang og modgang, hvorefter I vender ansigterne mod jeres smilende gæster – vil de alle sende jer afsted fra ceremonien ved at sætte levende sommerfugle fri.

Magiske sommerfugle vil svæve omkring, og skabe et helt unikt og eventyrligt øjeblik. 

Pust lykønskninger afsted

Hvis ikke levende dyr er, hvad I ønsker til jeres bryllup, og ej heller det traditionelle riskast, kan der deles sæbebobler ud til gæsterne som kan “puste” jer flot videre på jeres vej.

Begge ideer er unikke og giver en let, flyvende lykkefølelse, ligesom kærlighed skal føles.

Blomsterpige/Øldreng

Ikke mange steder i Danmark findes der blomsterpiger, men det begynder at dukke op flere steder, for det er en virkelig sød måde at starte bryllupsceremonien på.

Hvis I ønsker at være med på den allerseneste mode, og indeholder en masse humor, kan øldrenge være lige noget for jer. Øldrengene vil gå ned ad kirkegulvet/løberen inden bruden, og dele øl ud til nogle af gæsterne.

Det er meget nyt inden for bryllupsverdenen, og en virkelig sjov måde at starte sit bryllup på.

Det er selvfølgelig også muligt at have begge dele, så blandes det søde og rare med det sjove og fjollede.

Tema bryllup

Om I er til det helt traditionelle eller er lidt mere til det utraditionelle, kan et tema til jeres bryllup være en spændende og sjov idé. Hvis I ønsker at gå den traditionelle retning, kan et royalt tema med prinsesse og prinse, en stor flot brudekjole og manden i flot jakkesæt og pudsede sko, være et genialt valg af tema.

Der kan pyntes op med fine, store, hvide borde og stole med tyl, og der kan stå i invitationerne at gæsterne skal ankomme i deres fineste puds. Hvis I derimod hellere vil gå i den mere utraditionelle retning, kan der laves et tema ud fra jeres yndlingsfilm eller serie.

Det kan også være en bestemt farve som f.eks. passer til den gældende årstid eller jeres yndlingsfarve.

Unik bryllupslokation

En kirke er en traditionel, fin og smuk bryllupslokation, men flere og flere begynder at vælge et udendørs bryllup in naturen, enten i skoven, stranden, udlandet eller forlystelsesparker/naturparker.

Ude i naturen

Der er mange forskellige måder, at pynte et udendørs sted, og det åbner op for mange forskellige muligheder. Hvis I er til et udendørs bryllup i en skov, findes der mange forskellige varianter af telte som kan sættes op og pyntes helt unikt, hvad end I er til lyskæder og vimpler eller tyl og glimmer.

Ude ved havet

Hvis I er til laid-back og tropiske vibes, vil stranden være helt optimal for jer, at afholde jeres bryllups ceremoni, og måske endda også jeres bryllupsfest. – med et godt og solidt telt, er der ingen begrænsninger for hvad der kan lade sig gøre.

Uanset hvad I har i tankerne af kreative ideer til brylluppet, vil jeres dag blive helt unik og for altid kun jeres!