17/11/2022

Bryllupskørsel

Bryllupsfesten kan altid være lidt mere pompøst, så hvorfor ikke også finde på noget unikt bryllupskørsel?

Turen på jeres store dag

Der er så mange forskellige måder at blive transporteret til og fra på bryllupsdagen, men hvilke muligheder er der så andet end den traditionelle limousine fx?

Der er mange former for transport til bryllupper – hestevogn, limousiner, veteranbilskørsel og meget mere. Det er for mange essentielt hvordan bruden samt gommen kommer fra A til B på den helt store dag.

Derfor er der i dette blogindlæg listet nogle unikke ideer til hvordan I kan blive fragtet rundt på jeres helt store dag.

Limousine

Vi starter naturligvis med et meget klassisk og nogenlunde traditionelt transportmiddel, limousinen. Det er næsten altid en sikker vinder, hvis I er til det lidt mere eksklusive og luksuriøse.

I limousinen kan I føle jer ekstravagante, læne jer tilbage med et glas champagne, og glemme alt om fartgrænser og trafik, da limousinen normalt kommer med en chauffør.

Ofte er der også plads til flere personer, derfor kan I også vælge at invitere jeres nærmeste med ombord til en fornøjelig køretur.

Hestevogn

Hestevognskørsel er en lidt mere speciel måde at blive transporteret på, hvis I er til den slags.

Det er en skøn måde for lidt ekstra romantik til bryllupsdagen. Denne type transportmiddel er perfekt, hvis I ikke skal særlig langt fra vielsen til stedet, hvor jeres eventuelle receptionen finder sted.

En super romantisk ide, hvis I ønsker et Askepot bryllup eller blot bare ønsker en hestevogn, der gør det lidt mere unikt.

En hvid hestevogn med et nygift brudepar.

Veteranbiler

En virkelig romantisk, smuk og klassisk form for transport til jeres store dag, kunne være en elegant veteranbil. Der er sikret både et flot udtryk samt en speciel køreoplevelse, hvilket er jackpot for alle parter.

Veteranbilerne findes i forskellige størrelser, årgange og mærker, og det er helt op til jer, at finde den perfekte bil der passer til jeres bryllupsdag.

Udover en unik og eventyrlig oplevelse, kan I virkelig få nogle uforglemmelige billeder til jeres billedalbum, med veteranbilen som en slags kulisse.

Hvid bryllupsbil med brudepar ved siden af bilen.

Bådtransport

Hvis det passer ind i planerne til jeres helt store dag, kan man også vælge et andet unikt transportmiddel, nemlig en båd, eller tage en kanalrundfart med jeres gæster til selve receptionen.

Alternativet med båd skal naturligvis også give mening med lokationen. Så hvis jeres store dag afholdes steder, som er nogenlunde tæt på vand hvor der kan sejles til og fra jeres ceremoni, så er det med sikkerhed en helt vildt fantastisk og unik mulighed.

Vejret er også en faktor der spiller ind, men heldigvis kan I også få en båd der er tildækket, så det passer med vejrholdene.

Et brudepar, der sidder på en speedbåd.

Ladcykel

Et andet alternativ kunne være transport i en ladcykel. Denne unikke mulighed ligger også i forlængelse af cykeltaxaen.

Ladcyklen er en lidt anderles og sjov form for transport. Der er i den grad garanteret nysgerrige øjekast fra forbipasserende samt lidt vind i håret.

Det er bare ikke lige hver dag man ser et brudepar drage afsted i byens gader på en ladcykel.

Udfold kreativiteten til jeres bryllupskørsel

Med dette alternativ, har I nemlig også muligheden for selv at kunne være kreative, og dekorere cyklen, lige som I selv ønsker det.

Der kan f.eks. bindes fine blomster rundt om cyklen, sætte et flot skilt foran hvor der kan stå ”nygifte”, og en masse andet.

Så står I pludselig med et romantisk transportmiddel, der kan køre jer til og fra jeres bryllupsceremoni.

Cykeltaxa

I de københavnske gader er det meget naturligt at finde cykeltaxaer, men cykeltaxaer kan selvfølgelig også arrangeres i resten af landet, alt efter hvor I ønsker at afholde jeres bryllup.

I kan få cykeltaxaen i forskellige størrelser og varianter, og de er samtidigt gode for miljøet.

Som regel er der en chauffør på, og som udgangspunkt er den bedst til de kortere distancer. Ligesom hestevognen, men så kan man dog vælge en cykel der benytter sig af el, hvilket gør det muligt at cykle de lidt længere distancer på jeres store dag.

Hertil kan man vælge at gøre lidt ekstra ud af det, og medbringe en lille kurv med diverse drikkevarer og snacks, som I kan nyde på turen til eller fra kirken.

Cykeltaxi med et kyssende brudepar.