Udendørs bryllup i naturen

Uformelt og intimt

I skoven, haven eller teltet. Gør jeres kærlighedsfortælling uforglemmelig med et udendørs bryllup i naturen. Forestil jer at sige ja omgivet af fuglesang, mens solstråler filtrerer ned gennem træerne. 

Et udendørs bryllup kan føles som at træde ind i en drømmeverden. Det er et unikt og uforglemmeligt øjeblik, hvor I forener jeres skæbne omgivet af smuk natur og en hyggelig stemning.

Benyt jer f.eks. af langborde, i stedet for de traditionelle runde, med løbere af hør. En simpel bordopdækning med servietter i lige de farver I ønsker. Kreative bordkort, levende lys og tørrede blomster. Pynt teltet med lyskæder og mærk den intime stemning som duggen falder. Servér en lækker buffet for jeres gæster efterfulgt af isbar, bland-selv slik, kaffevogn eller noget helt andet. Hyggeligt, uformelt og uforglemmeligt. 

I kan finde mere inspiration og billeder herunder.

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Haven

Et havebryllup er en levende repræsentation af kærlighedens evne til at bringe os sammen. Uanset om I ønsker en intim atmosfære i egen baghave eller en brag af en fest i en storslået have, er der noget virkelig magisk ved at være omgivet af naturen på jeres livs nok vigtigste dag.

Det er en dag, hvor de små ting betyder meget. Og det smukke ved havebryllupper er, at mulighederne for at tilføje mindeværdige detaljer er mange. Mange ting spiller ind lige fra årstidens vejr, dekoration til valg af havespil.

I får derfor masser af muligheder at vælge imellem for at gøre jeres bryllupsceremoni speciel.

Skoven

I er måske bekymrede for alle de m

Ønsker I et bryllup der bryder lidt med normerne? Så kan et bryllup i naturen være et fremragende valg.

Et bryllup i skoven kan være en magisk og romantisk oplevelse. De naturlige omgivelser danner en smuk scene for ceremonien. Og den idylliske stilhed og friske luft kan være en forfriskende forandring til bylivets larm og travlhed.

Uanset om I vælger at holde hele jeres arrangement i skoven eller blot udveksle jeres løfter under træernes baldakin, vil et bryllup i skoven være en dag, som I og jeres gæster aldrig vil glemme.

Teltet

Et udendørs bryllup i telt, hvor I er omgivet af venner og familie, kan være en fortryllende oplevelse efter bogen. Et bryllup i telt er nemlig en fantastisk afspejling af kærlighedens særlige kraft.

En intim og hyggelig atmosfære kan virkelig gøre et bryllup helt fortryllende. Et teltbryllup er en fantastisk afbildning af dette. I får et samlingssted der forbinder det bedste fra både den indendørs og udendørs verden. Med de rette bryllupsdekorationer og -pynt kan I skabe en fortryllende kullise som taget ud af en episk fortælling.

Skal vi forvandle jeres ceremoni og fest til en smuk oplevelse?

Alle vores lokationer kan prale af en smuk udsigt, hvad end de rummer bølgende bakker, historiske steder eller noget helt tredje. Vi tror på, at den rette lokation kan løfte ethvert bryllup og skabe minder, der varer hele livet.

En oplevelse der er så unik til hver enkel brud og brudgom. Med perfekte rammer i naturlige omgivelser og festligheder til den lyse morgen, som de fleste sent glemmer. Vi er der på selve dagen og planlægger hele vejen med jer – fra start til slut.

Kom i kontakt med os via formularen nedenfor, og lad os hjælpe jer med at holde et drømmebryllup.