Udendørs bryllup i naturen

Leder I efter den perfekte måde at gøre jeres dag ekstra speciel på? Og er I trætte af de traditionelle bryllupssteder, hvor alle andre par bliver gift?

Gør jeres kærlighedsfortælling uforglemmelig med et udendørs bryllup i naturen. Forestil jer at sige “ja” omgivet af fuglesang, mens solstråler filtrerer ned gennem træerne.

Et udendørs bryllup i naturen kan føles som at træde ind i en drømmeverden. Det er et unikt og uforglemmeligt øjeblik, hvor I forener jeres skæbner omgivet af smuk natur og en hyggelig stemning.

Hos Unikt Bryllup kan vi hjælpe jer med at skabe en smuk ceremoni fyldt med latter, smil og tårer pakket ind i naturens skønhed.

Professionel
bryllupsplanlægning

100% skræddersyede
koncepter

24/7 helhjertet
service

Håndplukkede
leverandører

Oplev den idylliske charme ved at udveksle løfter midt i naturen

For nogen kan det være overvældende og kaotisk at planlægge et bryllup. Ikke alene skal I finde den ideelle bryllupslokation, men I skal også sørge for, at alt forløber sig perfekt. Det kan være et stort pres at kapere, mens I jonglerer jeres liv ved siden af.

Med os som jeres bryllupsarrangør behøver I ikke at bekymre jer om at koordinere forskellige leverandører eller forsøge at få alle detaljerne til at passe sammen på den helt rigtige måde.

Vi ordner al bryllupsplanlægning, så I kan nyde de dyrebare øjeblikke med jeres familie og venner. I fællesskab med jer skaber vi et unikt bryllup med en minderig bryllupsfest og udendørs vielse.

 

Idyllisk romantik i naturlige omgivelser

Fra udsigt til en sø med frodigt løv og levende omgivelser til grønne landskaber omringet af idylliske træer, hvad kunne være mere romantisk?

Som bryllupsplanlægger og -arrangør er vi specialiseret i at finde unikke bryllupslokationer. Hvad end I leder efter en unik lokation til festen, ceremonien eller begge dele, er vi sikre på, at vi kan finde noget med den helt rigtige stemning.

I samarbejde med jer finder vi det perfekte sted, hvor omgivelserne passer til jeres behov, ønsker og drømme. Få sindsro, og læn jer afslappet tilbage, mens vi hjælper jer med at få det bryllup, som I drømmer om.

Over 11 års erfaring med at skabe uforglemmelige minder

I er måske bekymrede for alle de mulige problemer, som I kan støde på jeres store dag. Det danske vejr kan til tider være utilregneligt og skiftende, hvilket kan sætte et slør over de smukke omgivelser i jeres bryllup.

Vi kan desværre ikke kontrollere vejret, men vi kan hjælpe jer med at få en fantastisk fejring. Og skulle vejret skifte, at I stadig får en fornøjelse af en fest og et bryllup taget ud af jeres drømme. I over 11 år har vi hjulpet par med at få uforglemmelige minder på deres bryllupsdag.

Alt efter jeres ønsker og behov, kan vi hjælpe jer med alt fra:

 • Blomster til brylluppet
 • Dekorationer til bryllupsfest
 • Catering og lækker mad
 • Pynte bordene
 • Bryllupskørsel
 • Bryllupskage
 • Telte til festen
 • Musik til bryllup
 • Underholdning
 • Bryllupsbilleder
 • Og meget mere

Vi sørger for tingene, så både I og jeres gæster kan nyde den unikke atmosfære og det betagende landskab. Uanset om I vælger et bryllup i skoven, stranden, udlandet eller et vinterbryllup.

Udendørs bryllup

Skal vi forvandle jeres ceremoni og fest til en smuk oplevelse?

Alle vores lokationer kan prale af en smuk udsigt, hvad end de rummer bølgende bakker, historiske steder eller noget helt tredje. Vi tror på, at den rette lokation kan løfte ethvert bryllup og skabe minder, der varer hele livet.

En oplevelse der er så unik til hver enkel brud og brudgom. Med perfekte rammer i naturlige omgivelser og festligheder til den lyse morgen, som de fleste sent glemmer. Vi er der på selve dagen og planlægger hele vejen med jer – fra start til slut.

Kom i kontakt med os via formularen nedenfor, og lad os hjælpe jer med at holde et drømmebryllup.